Mariehønsene laver opgaver med bogstavet S
Tirsdag den 16
Indtast beskrivelse ...
Indtast beskrivelse ...
Indtast beskrivelse ...
Velkommen til børnehuset

Mønsted Børnehus er normeret til 55 børnehavebørn og 14 vuggestuebørn.  

i Børnehaven har vi i 2019 i gennemsnit 53 børn.

Vuggestuen er startet op i 2016, og i 2019har vi 16  børn.   

Vuggestuen er oprettet i eksisterende bygning, men med tilbygning af garderobe og liggehal, så de har egen indgang og legeplads.

Børnehuset fungerer i en sammenhæng, hvor det prioriteres at der er personale fra vuggestue og børnehave i ydretimerne. Børnene har stor glæde af at deltage i hinandens hverdag, og således er de 3-6 årige børn indimellem i vuggestuen og de 0-2 årige børn anvender børnehavens funktionsrum.

Vi har tidlig opstart i vuggestuen med besøgsdage for kommende børn på onsdage 9-10.30.

Fra vuggestuen til børnehaven er der en glidende overgang, med udgangspunkt i barnets bedste.

 I Mønsted Børnehus møder barnet nærvær og faglighed, hvor vi har fokus på barnets mulighed for deltagelse i fællesskabet ud fra barnets kompetencer og behov.

Vores hus og legeplads er indrettet med funktionsrum, hvor der er plads til nærvær, fordybelse, udfordringer og udvikling.Vi anvender hallen og skov/natur omkring os.Vi har ansat pædagoger, en studerende. en uddannet ernæringsassistent, som er kostfaglig ansvarlig.
I Mønsted Børnehus har forældrene tilvalgt frokostordning i børnehave og vuggestue, hvilket betyder at vi har fuldkostordning med egenproduktion og 70 økologi!

Mønsted er en landsby med dagligvarebutik, idrætshal, dagpleje og skole med over-bygning. Her er et trygt nærmiljø for børnene med et godt fællesskab og gode muligheder for natur og idræt.

Madordning
Bageholdet mandag 8 sep
D. 16/9
Vi spiser kinesisk kyllingegryde, med spisepinde.
Alma, Jakob og Ask bager flutes.
Onsdag den 5 marts. Pølsehorns bagning med Katja
Pirat og najas fødselsdag
Fuldkostorening i Mønsted Børnehus i børnehave og vuggestue.I Mønsted Børnehus er det valgt, at der er fuldkostordning.Vi har en fantastisk madordning med egenproduktion, og hvor økologi vægtes højt - 70% økologi!Vores ernæringsassistent er ansvarlig for produktion, menu og indkøb. Menuplanerne lægges ud på børnenettet for 2 uger af gangen. Børn og pædagoger deltager i produktionen som en pædagogisk aktivitet, hvilket bidrager til barnets udvikling og deletagelse i fællesskabet.